Bruidsarrangementen

Op deze bijzondere dag wil je er op jouw allerbest uitzien.

De Salon Kapsels en Meer heeft ruime ervaring in bruidsstyling.
Wij zorgen ervoor dat je relaxed aan jouw grote dag kunt beginnen, zonder zorgen over jouw kapsel of make-up.

Classic bridal package €250,-

Bij dit arrangement verzorgen wij de styling van jouw kapsel en een professionele bruidsmake-up.

Eerst kom je een dag naar De Salon voor het proefkapsel en de proefmake-up. Voor de dag zelf heb je de keuze om naar De Salon te komen of wij komen naar jou op locatie*.

 

Glam bridal package €300,-

Heb je lang haar of wil je een glamorous ‘updo’ met krullen?

Bij dit arrangement verzorgen wij een uitgebreide styling van jouw kapsel en een professionele bruidsmake-up. Om het helemaal af te maken worden je nagels ook gelakt. Eerst kom je een dag naar De Salon voor het proefkapsel en de proefmake-up. Voor de dag zelf heb je de keuze om naar De Salon te komen of wij komen naar jou op locatie*.

 

VIP bridal package €350,-

Heb je lang haar of wil je een glamorous ‘updo’ met krullen en een egale bruine teint?

Bij het VIP arrangement verzorgen wij de styling van jouw kapsel, een professionele bruidsmake-up en een spray tan behandeling. Om het helemaal af te maken worden je nagels ook gelakt. Eerst kom je een dag naar De Salon voor het proefkapsel, de proefmake-up en de proefteint. Je komt een paar dagen vóór de bruiloft naar De Salon voor een spray tan behandeling. Wij zorgen dat de kleur perfect bij jouw huid past en voor een mooie egale kleur. Voor de dag zelf heb je de keuze om naar De Salon te komen of wij komen naar jou op locatie*.

 

*Een locatie binnen een straal van 10 km van De Salon is inbegrepen. Overige afstanden op aanvraag.


Betaling van de bridal package dient voldaan te worden op de proefdag.
Mocht het om welke reden dan ook voorkomen dat je ons op de dag zelf zou moeten annuleren, dan krijg je 35% van het aankoopbedrag retour.

Wil je meer informatie?

Loop even bij ons binnen! Dan kunnen we samen jouw wensen bespreken, kijken welk arrangement het beste daarbij past en eventuele vragen meteen beantwoorden.

Voor familieleden is het ook mogelijk om kapsel en make-up te laten stylen, hiervoor geldt de reguliere prijslijst. Bespreek met ons de wensen, we denken graag met jullie mee.