Team 'De Salon' Haar

Libby

Ik heb mijn passie gevonden in uiterlijke verzorging en heb ervaring opgedaan in verschillende salons. Ik verdiep me graag in alle trends en hou van een gezonde leefstijl. Je kunt bij mij terecht voor spraytanning, make-up en trendy coupes voor zowel dames als heren. Ik hou van natuurlijke kleuringen maar ook van uitdagingen!

Antoinette

Ik ben al 25 jaar werkzaam bij de salon. Ik heb veel vaste klanten en leg deze dan graag in de watten en bied ze een luisterend oor. Het mooie aan ons vak is dat je creatief bezig bent en en blijft, zo wordt het nooit saai.

Sjuul

Ik ben net begonnen met de kappers opleiding bij gilde opleidingen. Van kleins af aan wil ik al kapper worden, mijn peettante is ook kapster. Ik hoop veel te kunnen leren bij De Salon. U kunt bij mij terecht voor heerlijke wasmassages en hopelijk snel veel meer… In mijn vrije tijd voetbal ik en breng ik graag tijd door met vriendinnen.

Marleen

Ik ben als 16-jarige het kappersvak ingegaan. Inmiddels heb ik mijn 25 jarig jubileum mogen vieren. Ik heb veel vaste klanten, sommige komen zelfs wekelijks. Ook heb ik veel trouwe klanten die ik voorzie van de mooiste kleuringen en heb met de meeste inmiddels een hele speciale band.

Mara

Op mijn 17e ben ik begonnen in het kappersvak dus draai inmiddels al heel wat jaartjes mee. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met stagiaires en begeleid deze ook. Ik creëer graag kapsels voor jong tot oud.

Vincenza

Ik volg momenteel nog een opleiding tot allround hairstylist. Ik weet al een hele tijd dat ik graag kapster wil worden. Bij De Salon hoop ik nog veel te kunnen leren zoals opsteken en modelleren van het haar. Tot nu toe heb ik al leren kleuren en geef ik uitgebreide wasmassages.

Monique

Ik ben 35 jaar geleden begonnen in het kappersvak, waarvan ruim 28 jaar als onderneemster. Inmiddels zijn we uitgebreid met een schoonheids-, pedicure- en nagelsalon. Met mijn team vind ik het heel fijn om mensen van top tot teen te voorzien van een nieuwe look.

Robin

Ik ben als stagiaire begonnen bij De Salon. Ik ben nu een ervaren kapster die gespecialiseerd is spraytanning en make-up, en haal veel voldoening uit het herenvak. Ik hou van mode en festivals en doe hier dan ook veel inspiratie op.

Bekijk alle behandelingen

bij De Salon Venlo