Team 'De Salon' Haar

Libby

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende salons, ben ik terecht gekomen bij De Salon.  Ik heb hier een paar jaar meegelopen en sinds 1 juni 2020 ben ik de eigenaresse. Ik verdiep me graag in alle trends op het gebied van haar maar hou het graag natuurlijk. Ook ben ik gespecialiseerd in spraytanning en sinds kort system professional ambassador .

Antoinette

 Ik ben vanaf het eerste uur werkzaam bij de salon. Ik heb dan ook veel vaste klanten en leg ze graag in de watten en bied ze een luisterend oor. Het mooie aan ons vak is dat je creatief bezig bent en en blijft, zo wordt het nooit saai.

Marleen

Ik ben al vanaf het begin werkzaam bij de salon. Veel klanten ken ik al vanaf het eerste uur en komen nog altijd wekelijks naar de zaak. Inmiddels heb ik met vele een speciale band, ik voorzie ze van de mooiste kapsels en bied graag een luisterend oor.

Mara

Op mijn 17e ben ik het kappersvak ingegaan, Dus heb een bak aan ervaring.
Ik maak mij sterk voor het opleiden van stagiaires Ik creëer graag kapsel voor jong en oud.

Monique

Ik heb na 30 het stokje overgedragen aan Libby, maar ben nog altijd werkzaam bij De Salon. Het is voor mij als een familie, ik voel me hier thuis en ken natuurlijk veel klanten en de collega’s door en door. Ik spring graag bij en geef soms ook advies. Ik ben trots op dat wat ik ooit heb neergezet, nog altijd een succesformule is.

Robin

 Ik ben als stagiaire begonnen bij de salon, Inmiddels ben ik al een aantal jaar werkzaam bij de salon. Ik ben gespecialiseerd in spraytanning, en make-up. Verzorg graag het totaalplaatje. Ik hou van mode en en festivals en doe hier dan ook veel inspiratie op.