Welkom bij De Salon - BODYCARE

Amy Stoffels

Ik ben Amy, eigenaresse van A.S. Bodycare.

Sinds 2022 werkzaam als schoonheidsspecialiste. In 2024 heb ik de stap genomen om voor mijzelf te gaan beginnen.
Ik ben mij gaan focussen op wat ik echt leuk vind en daar ben ik mijzelf in gaan specialiseren.
Ik ben gespecialiseerd in afterlipo massages, cellulite massages, cupping, powderbrows en nog meer.

De behandelingen worden gepersonaliseerd zodat het altijd passend is.

Iedereen is van harte welkom in mijn salon!

Neem gerust contact op als u vragen heeft.
Voor een afspraak kunt u bellen, appen of mailen.

Afterlipo Massages

Afterlipo massages, ook wel bekend als postoperatieve massages, spelen een essentiële rol in het herstelproces. Het wordt uitgevoerd door middel van manuele lymfedrainage na een buikwandcorrectie, BBL (Brazilian But Lift) of bijvoorbeeld een liposuctie. Bij een afterlipo massage wordt het lymfestelsel geactiveerd waardoor het overtollige vocht wordt afgevoerd. Hierdoor wordt ook de zwelling minder. 
Verder in het proces ga je beginnen met het shapen van het lichaam. Hiervoor wordt Madero Therapie toegepast. Bij Madero Therapie worden houten instrumenten gebruikt die ieder hun eigen doel hebben. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt geactiveerd, de verklevingen worden afgebroken en je lichaam een betere shape krijgt.
De manier van masseren en de Madero Therapie is afkomstig uit Colombia.

– Verbeteringen van een afterlipo massage:
– Vocht wordt verminderd
– Zwelling wordt verminderd
– Sneller herstel
– De huid wordt soepeler
– Minder littekenweefsel

50% VAN HET RESULTAAT GA JE ZIEN DOOR DE JUISTE AFTERCARE.
Hoeveel massages je nodig hebt is per lichaam verschillend. Dit is gemiddeld rond de 11 á 20 massages. In het begin is het belangrijk om je lichaam direct 2 tot 3 keer per week te behandelen voor het beste resultaat. Daarna wordt de behandeling afgebouwd. Hiervoor worden er pakketten maar ook losse massages aangeboden. Naast de massage wordt het ook zeer aangeraden om een faja (postoperatief drukpak) te dragen. Het is heel erg belangrijk om de juiste compressie te hebben voor het beste resultaat. Het wordt aangeraden om de eerste 3 maanden het pak 24/7 te dragen en daarna nog 3 maanden s ’nachts of overdag.
Er zijn meerdere zones (lichaamsdelen) mogelijk, ook is het mogelijk om een pakket af te nemen van 11 massages per zone.

Bekijk alle behandelingen in de prijslijst.

Lashlift

Lashlifting zorgt ervoor dat de natuurlijke wimpers worden gekruld en geverfd.
Tijdens een lashlift behandeling worden de wimpers op siliconen pads gekruld en gefixeerd met een speciale lotion. Hierna worden de wimpers geverfd voor het mooiste resultaat. Het resultaat blijft ongeveer 6-8 weken. Lashlifting is absoluut niet schadelijk voor je wimpers.
Na de behandeling hoef je geen wimperkruller of mascara meer te gebruiken.
Niet doen bij:
– Alopecia of chemotherapie
– Haarverf/ PPD allergie
– Conjunctivitis (rode ogen)
– Overgevoeligheid van peroxide
– Bij recent geplaatste permanente make-up

Nazorg na 24 uur na de behandeling:
– Niet je wimpers natmaken
– Geen make-up gebruiken
– Geen gezichtsbehandelingen
– Niet na de sauna of zwemmen

Verder is het belangrijk dat u geen olie bevattende producten in de buurt van uw wimpers gebruikt, dit kan het resultaat beïnvloeden. Dit geldt ook bij het gebruik van waterproof mascara. Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen (dus omhoog en omlaag) zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan
Kom zonder oog make-up na de behandeling en zonder lenzen. Of neem je lenzendoosje mee.

Henna Brows

Bij henna brows worden zowel de haartjes als de huid geverfd waardoor een ingetekend effect ontstaat. De henna kleuring zorgt ervoor dat de ‘kale’ plekjes in de wenkbrauw worden opgevuld.
Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen ook geshaped door middel van harsen, epileren en knippen van de haartjes.
Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten. Dit heeft te maken met hoe het huidtype is. En ook hoe je je gezicht doet reinigen. Meestal blijft het 7-14 dagen op de huid zitten en tot 6 weken in de haartjes.
Doordat er verschillende kleuren henna zijn is er voor iedereen een passende kleur.
Henna brows wordt afgeraden als u allergisch bent voor haar/wenkbrauwverf, een ontsteking hebt of uw huid geïrriteerd is.
Nazorg na 24 uur na de behandeling:
– De wenkbrauwen mogen niet nat worden.
– Geen make up op de wenkbrauwen
– Geen olie gebruiken

Alleen het shapen van de wenkbrauwen is ook mogelijk, zonder henna.
Ook kun je je wimpers laten verven, los of met henna brows.

Bekijk alle behandelingen in de prijslijst.

Cupping

Bij cupping wordt er gewerkt met glazen bollen die de huid vacuüm zuigen. Bij het cuppen word de huid vacuüm gezogen en word de cup verschoven.
Tijdens de behandeling worden blokkades, verklevingen, afvalstoffen, trauma, oud zeer, ziekten, bindweefsellagen, klachten, kwalen, ophopingen van vet en spierknopen los. Hierdoor gaat het zuurstofrijk bloed weer stromen en de afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor ga je je beter voelen in je lichaam maar ook frisser, helderder, bewuster en energieker voelen.
Cupping werkt op meer lagen door, hierdoor kun je ook centimeters verliezen.
Cupping is goed voor:
– Cellulite vermindering
– Rug/nek klachten
– Zware benen
– Trauma’s oplossen
– Lymfe systeem verbeteren
– Organen werken beter
– Detoxen
– Afslanken
– Soepeler bindweefsel

Contra indicaties:
– Bloedverdunners
– Zwangerschap
– Hepatitis/ hiv
– Bloedarmoede
– Lage bloeddruk
– Nier/ lever problemen
– Hartfalen
Hoeveel sessies je nodig hebt is bij elk persoon verschillend en ligt ook aan de klachten. In het begin heb je een aantal sessies nodig en daarna ga je het afbouwen.
Na de behandeling is het heel belangrijk om genoeg water te drinken, ongeveer 2/3 liter. Luister vooral naar je lichaam. Bleekselderij is ook heel goed om te drinken, dit reinigt je lichaam en helpt ook tegen de verklevingen.

Een cupping behandeling duurt ongeveer 1 uur. Ook zijn er pakketen mogelijk van meerdere behandelingen.

Bekijk alle mogelijkheden in de prijslijst.

coming soon: Powderbrows

Ombré Powder Brows is een vorm van micropigmentatie waarbij de staart van de wenkbrauwen meer verzadigd zijn en naar de voorzijde van de wenkbrauwen steeds lichter wordt. Dit wordt gedaan door middel van pixels (kleine stipjes) plaatsen in de eerste huidlaag.
De Ombré Powder Brows behandeling geeft een poederig en natuurlijk effect en brengt geen schade aan in de huid. Daarnaast is de pijn die je ervaart tijdens de behandeling minimaal.
De wenkbrauwen kunnen symmetrisch en vrij natuurlijk geplaatst worden waardoor je wakker wordt met de perfecte wenkbrauwen!
Bij Ombré Powder Brows wordt de voorzijde van de wenkbrauwen lichter in geschaduwd en wordt deze richting de staart van de wenkbrauw donkerder in geschaduwd. Hierdoor krijg je een mooie overloop die er natuurlijk en zacht uitziet.
De Powder Brows blijven ongeveer 3 à 4 jaar zitten. Permanente make up vervaagt na verloop van tijd. U kunt een strakke vorm behouden door eens per 1,5 à 2 jaar voor een touch up behandeling te komen.
Ombré Powder Brows worden geplaatst door middel van permanente make up. Met een minuscuul naaldje in een machine wordt er pigment in de eerste huidlaag gepigmenteerd. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst.

1 WEEK VOOR DE BEHANDELING
1 week voor de behandeling mag u niet meer naar de zonnebank of uw wenkbrauw haartjes laten verven. Ook is het beter om geen peeling of microneedling te doen.
24 UUR VOOR DE BEHANDELING
Het is zeer belangrijk dat u geen alcohol, pijnstilling, drugs of bloed verdunnende medicatie inneemt binnen 24 uur alvorens de behandeling. Ook cafeïne mag tot 4 uur alvorens de behandeling niet ingenomen worden. Onder cafeïne valt: koffie, thee (theïne), energie dranken en frisdranken zoals cola.
Wij vragen u zich zeer strikt aan bovenstaande regels te houden omdat dit de behandeling van de Ombré Powder Brows negatief beïnvloed.