Welkom bij De Salon - HUID

Judith Klaassen

Mijn naam is Judith Klaassen, eigenaresse en schoonheidsspecialiste van de schoonheidssalon bij De Salon, Kapsels en Meer. Mijn behandelingen zijn gericht op huidverbetering, ontspanning voor lichaam en geest en evenwicht. Ik werk met de uitgebreide verzorgingslijn van MARIA GALLAND en het trendsettende make-up merk PUPA. U bent van harte welkom in mijn salon, zodat ook u de weldaad kunt ervaren van de persoonlijke, op u afgestemde behandeling.

 

In de schoonheidssalon gebruiken en verkopen we de producten van Maria Galland en de make-up van PUPA Milano.

Wat MARIA GALLAND PARIS zo bijzonder maakt

Uniek. Veeleisend. Kostbaar. Samengesteld als een ‘mozaïek van verschillende behoeften’. Zo is onze huid. Een inzicht dat Madame Galland in het begin van de jaren zestig op het spoor zette van haar zoektocht naar de ‘eeuwige jeugd’ en een op en top verzorgde huid.
Door een exacte huidanalyse en de speciale behandeling van iedere afzonderlijke huidzone, exact afgestemd op de behoeften van dat ogenblik, wordt de schoonheid van de huid optimaal behouden. De perfectie van “schoonheidsverzorging op maat’’, die – net zoals de op elkaar afgestemde verzorgingsproducten voor thuis – alleen bij schoonheidsinstituten, beautyfarms en Spa’s te vinden is.

HYDRA GLOBAL BEHANDELING (DUUR CA. 75 MINUTEN) €85,-
Een innovatief, verkoelend en hydraterende behandeling, speciaal voor de vochtarme huid.
Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, huidonzuiverheden verwijderen, lotion, massage, concentraat, Hydra Global Masque, dag/nachtverzorging.

MASQUE MODELANT BEHANDELING (DUUR CA. 75 MINUTEN) €95,-
Dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker geeft intensieve hydratatie en effectieve anti-aging verzorging. Zorgt voor een spectaculair liftend effect.
Modelage  behandeling: Huidanalyse, epileren, reinigingsmassage, reinigend masker, peelingmassage, lotion, essence, modelage, dag/nachtverzorging

ACTIVAGE BEHANDELING (DUUR CA. 75 MINUTEN) €95,-
Voor de rijpere huid vanaf 50 jaar. Extra ondersteuning voor de hormonale veranderingen en veroudering van de huid. Reiniging, dieptereiniging, epileren, massage, intensief masker, uitgebreide huidverzorging.

De make-up van Pupa Milano

Het trendy make-up merk uit Italië. Non-conventioneel, vernieuwend, spraakmakend. PUPA is altijd verrassend. PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte.
PUPA gaat door waar anderen stoppen. Een internationaal trendteam maakt het merk groot. Met gedurfde introducties, passend bij de tijdgeest. PUPA heeft allure, is trendsettend en ultramodern! PUPA is hét make-upmerk voor vrouwen die houden van design en kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden.