Producten - VOET


 

Peclavus – Natuurlijke voetverzorging

VOET_productenDe natuur biedt alles wat voor een natuurlijke huidverzorging nodig is. De huid is niet alleen het grootste zintuig van het lichaam maar het heeft ook een groot vermogen om te herstellen. Het doel van de Peclavus-lijn  is om dit herstel op natuurlijke basis te ondersteunen. 
Vrijwel alle producten van Peclavus zijn gecertificeerd met het Natrue-Gütesegel. Dit waarborgt de natuurlijke samenstelling van deze producten en garandeert:

– Gebruik van natuurlijke en biologische stoffen
– Geen synthetische reuk- en geurstoffen
– Geen aardolieproducten
– Geen siliconenderivaten
– Geen genetisch gemodificeerde stoffen
– Niet op dieren getest
– Milieuvriendelijke verpakkingen

Peclavus heeft 4 productlijnen:
Basic De verzorgende lijn met een compleet assortiment voor een goede voetverzorging.
Special Voor de behandeling van specifieke voet- en huidproblemen.
Sensitive Speciale producten voor de zeer gevoelige huid.
Sports Speciale producten waarmee u uw voeten voor en na het sporten optimaal kunt verzorgen.

Zo is er voor ieder een geschikt product verkrijgbaar.


 

WandelwolNieuw bij de Salon: Wandelwol

Antidruk-wol van Wandelwol bestaat uit een melange van 100% Nederlandse schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen.
Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

Wandelwol-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar, het absorbeert transpiratievocht en ventileert. Deze wol zorgt voor warme voeten in de winter, verkoelt in de zomer en verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Werkt druk-ontlastend en huidherstellend.

Pijnloos verder met je alledaagse bezigheden!


 

DadiOilDadi’Oil

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie, die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen.
Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi’ Oil bevat bovendien Natuurlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident.
Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.