Welkom bij De Salon - VOET

Kim van de Klundert

Hallo,ik ben Kim van de Klundert, medisch pedicure. Sinds Januari 2018 run ik hier mijn eigen pedicurepraktijk.
Ik ben zeer gedreven in mijn vak en sta open voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voetverzorging. Zo beheers ik dan ook de speciale technieken namelijk nagelreparatie, ortheselogie en nagelbeugeltechniek.
Ook voor ontspanning kunt u bij mij terecht. Ik bied een vip-spa behandeling aan waarbij een voet- en onderbeenmassage centraal staat zo komt u helemaal tot rust zowel fysiek als mentaal.

Aandacht voor uw voeten is belangrijk. Geef uw voeten de zorg die ze verdienen,ze dragen u tenslotte door het leven!
Wilt u een afspraak maken, dan kunt u telefonisch of per mail contact opnemen.

Peclavus – Natuurlijke voetverzorging

De natuur biedt alles wat voor een natuurlijke huidverzorging nodig is. De huid is niet alleen het grootste zintuig van het lichaam maar het heeft ook een groot vermogen om te herstellen. Het doel van de Peclavus-lijn  is om dit herstel op natuurlijke basis te ondersteunen.

Vrijwel alle producten van Peclavus zijn gecertificeerd met het Natrue-Gütesegel. Dit waarborgt de natuurlijke samenstelling van deze producten en garandeert:

– Gebruik van natuurlijke en biologische stoffen
– Geen synthetische reuk- en geurstoffen
– Geen aardolieproducten
– Geen siliconenderivaten
– Geen genetisch gemodificeerde stoffen
– Niet op dieren getest
– Milieuvriendelijke verpakkingen

WandelWol® antidruk-wol

WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming.

WandelWol antidruk-wol
– is een 100% natuurproduct
– is heerlijk zacht en voelt comfortabel bij gebruik
– is een melange van diverse soorten schapenwol
– is een 100% Nederlands product
– bevat lanoline, dat zoacht is voor uw huid
– heeft geen plakmiddelen nodig om zich te hechten
– warmt bij kou, en koelt bij warmte
– biedt soelaas bij vele voetklachten (likdoorn, blaren, hielspoor, pijnlijk eelt, kloven, wratten, wintervoeten enzovoort, maar ook bij irritaties van bijvoorbeeld gips bij een breuk, nikkelallergie bij een broeksknoop of riem, bh-bandje etc en meer.

Dadi Oil

Dadi Oil is een puur organische olie zonder kunstmatige toevoegingen, die de gezondheid en groei van de nagel stimuleert en die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem.

KimKlundert_provoet